Επικοινωνία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HR

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ

IntervYou​

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αποτελώ σύμμαχό σου στην Επαγγελματική σου Ανάπτυξη, και σε υποστηρίζω να βρεις και να διατηρήσεις την εργασία των ονείρων σου.

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί απέτυχες σε μία συνέντευξη; Σου δίνουν τυπικές και γενικές απαντήσεις ή δε σε ενημερώνουν καθόλου;

Ερχόμενος/η στην IntervYou θα περάσεις από μία Κανονική Συνέντευξη με τη διαφορά ότι θα λάβεις λεπτομερή αξιολόγηση για τις δεξιότητες και τα σημεία προς βελτίωση που έχεις ως υποψήφιος. Eπίσης το βιογραφικό σου βελτιώνεται και λαμβάνεις υποστήριξη για την χάραξη νέας επαγγελματικής καριέρας.

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HR
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ
ΣΕ ΕΣΕΝΑ

ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το βιογραφικό σου εξετάζεται και τροποποιείται αναλόγως για να είναι ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας ενώ παράλληλα επικοινωνούμε το ιδανικό πλάνο καριέρας για εσένα.

Η επαγγελματική σου παρουσία και οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες βελτιώνονται, για να είσαι έτοιμος/η στην επόμενη συνέντευξη.

Αποκτάς πρόσβαση σε εκτενείς λίστες εταιρειών και ιστοσελίδων πρόσληψης για να αυξήσεις τις πιθανότητές να βρείς τον ιδανικό σου εργοδότη.

To βιογραφικό σου φυλάσσεται και προτείνεται σε ποικίλους εταιρικούς συνεργάτες.

Μέσω μίας ολιστικής συμβουλευτικής συνεδρίας και διαχείρισης στρες, αποκτάς έναν νέο τρόπο σκέψης ως προς την επίτευξη κάθε στόχου.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν εξ' αποστάσεως ή δια ζώσης.

Κόστος: 70 ΕΥΡΩ

Προετοιμασία Συνέντευξης

Η συνέντευξη είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας αίτησης πρόσληψης και οι περισσότεροι υποψήφιοι αποτυγχάνουν λόγω ελλιπούς προετοιμασίας. Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων, μετά από τη συνεδρία μας μπορώ να σου παρέχω συγκεκριμένες και λεπτομερείς παρατηρήσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την επαγγελματική σου παρουσία και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Μια συνέντευξη μπορεί να καθορίσει όχι μόνο τις τεχνικές γνώσεις αλλά και περαιτέρω αναγκαίες εργασιακές δεξιότητες όπως, η επίλυση προβλημάτων, η ικανότητα συνεργασίας και άμεσης ανταπόκρισης, η προσαρμοστικότητα και πολλά άλλα.

Κόστος: 50 EΥΡΩ

Σύνταξη Βιογραφικού & Πλάνο Καριέρας

Οι σύμβουλοι προσλήψεων διαθέτουν 7 δευτερόλεπτα για να αξιολογήσουν σε πρώτο επίπεδο ένα βιογραφικό. Για αυτό το λόγο στο βιογραφικό σου γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις ή συντάσσεται ένα νέο με τη μορφή και το περιεχόμενο που απαιτεί ο κλάδος στον οποίο απασχολείσαι, δίνοντας σου την ευκαιρία να διακριθείς. Επίσης συζητάμε το ιδανικό πλάνο καριέρας για εσένα, ενώ σου παρέχεται μία εκτεταμένη λίστα εταιρειών και ιστοσελίδων εύρεσης εργασίας, όπου μπορείς να αποστείλεις το βιογραφικό σου. Επιπρόσθετα δίνεται έμφαση στο επαγγελματικό σου προφίλ στο LinkedIn.

Κόστος: 50 EΥΡΩ

Καθοδήγηση - Υποστήριξη διαχείρισης Άγχους

Πολυάριθμες έρευνες στην Οργανωσιακή Ψυχολογία έχουν αποδείξει τα οφέλη της ψυχολογικής υποστήριξης και της διαχείρισης άγχους στα πλαίσια της εργασιακής καθημερινότητας. Μια ολοκληρωμένη συνεδρία θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη δύναμη και τη σημασία των σκέψεων και πεποιθήσεών σου, με σκοπό να επαναξιολογήσεις την τρέχουσα κατάστασή σου καθώς και το εύρος των επιλογών σου προς μία επιτυχημένη καριέρα σε συνδυασμό με την προσωπική και επαγγελματική σου ευημερία.

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ

IntervYou​

Η ΙntervYou ιδρύθηκε από την Ιφιγένεια Σιμιτζή, Σύμβουλο Ανθρώπινου Δυναμικού, με εμπειρία στη διαχείριση προσωπικού διαφόρων κλάδων, παραμένοντας εστιασμένη στην Επαγγελματική εξέλιξη και την Εργασιακή ευεξία.

Mόνο εκείνοι που θα τολμήσουν να πάνε πολύ μακριά, μπορούν να αντιληφθούν πόσο μακριά μπορεί κανείς να φτάσει.

T.S ELLIOT

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ

EMAIL

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΠΙΛΕΞΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας